eFriend, de specialist in onderhoud, reparatie en hulp bij problemen van uw Computer, Pc, Laptop en Netwerk in Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, 's-Gravenhage, Oegstgeest, Zoetermeer, Leiderdorp, Leidschendam, Voorburg, Katwijk, Rijnsburg, Voorhout, Alphen aan de Rijn, Nootdorp, Delft en Rijswijk.

Zoek

Go to content

Wij helpen u op afstand. eFriend, de specialist in onderhoud, reparatie en hulp bij problemen van uw Computer, Pc, Laptop en Netwerk in Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, 's-Gravenhage, Oegstgeest, Zoetermeer, Leiderdorp, Leidschendam, Voorburg, Katwijk, Rijnsburg, Voorhout, Alphen aan de Rijn, Nootdorp, Delft en Rijswijk.

Directe hulp

In sommige gevallen is het mogelijk om u op afstand te helpen. Voorwaarde is dat uw internetverbinding functioneert. We maken gebruik van een gespecialiseerd programma om uw laptop of desktop van een afstand over te nemen. Om dit alles te laten werken moet u een programma downloaden en uitvoeren. Het programma geeft een code en een paswoord die u via de telefoon moet doorgeven. U kunt ten alle tijden zelf de verbinding verbreken. Het programma werkt alleen als u het uitvoert en de codes doorgeeft. U heeft dus geen beveiligingsrisico. Hieronder staat een beschrijving hoe u het programma uitvoert.

Klik om het programma Teamviewer te downloadenVoer het bestand direct uit of download het bestand en klik op: TeamViewerQS.exe
U krijgt een scherm zoals hiernaast getoond:Geef nu het ID en het wachtwoord door aan de specialist van eFriend.
Hierna zal hij verbinding maken met uw PC en het probleem proberen op te lossen.


Home | Tarieven | Directe hulp | Wat wij doen | Direct contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu